fbpx

Soț de vânzare vine la Tulcea

Vineri 12 octombrie, ora 20:00 la Teatrul Jean Bart avem (un) ”Soț de vânzare”!

Iubitorii teatrului de comedie sunt așteptați vineri 12 octombrie, ora 20:00, la Teatrul Jean Bart din Tulcea unde se va juca piesa ”Soț de vânzare” după Mihail Zadornov.

Protagoniștii vor fi Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea cel care este și regizorul acestei piese.

Prețul biletului 30 LEI. 

 

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor , frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregatiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatru românesc underground!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *