fbpx

Run for a reason – 26 mai – Interact Delta Tulcea

Sâmbătă 26 mai, începând cu ora 9:00 pe Lacul Ciuperca are loc evenimentul caritabil ”RUN FOR A REASON” organizat de Interact Delta Tulcea.

”Alergăm spre serviciu, alergăm să prindem autobuzul, să nu întârziem la ore, toate în scopuri proprii, însă de câte ori avem șansa să alergăm pentru altcineva? Interact Delta Tulcea dorește să vă ofere această șansă. Indiferent că alergați sau mergeți, aratați că vă pasă de problemele altora și că faceți ceva în acest sens.

La prima ediție, și sperăm că nu și ultima, dorim să realizăm un cross cu scop caritabil în care oamenii să îl ajute pe colegul nostru, elev în clasa a 12-a. Acesta suferă de epilepsie, boală ce se manifestă prin numeroase crize epileptice ce îi răpesc din bucuria unei vieți normale, din certitudinea unui viitor liniștit. Acesta are nevoie de o operație pe care o va realiza în această perioadă. Suma operației este de 10.000€, iar noi am decis să ajutăm la strângerea acestei sume.

Dorim să înfrumusețăm tuturor viziunea asupra vieții aducând un strop de culoare prin praful multicolor aruncat în goana spre împlinirea visului lui. Voluntarii vă vor aștepta pe tot traseul cu pachețele colorate care vor modifica atmostfera pentru câteva secunde, în antiteză cu coloritura permanentă pe care i-o putem aduce împreună, prin donațiile făcute. NOI VREM SĂ AJUTĂM, TU VREI?”

DONAȚIE MINIMĂ: 10 LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *