fbpx

Premieră la Cinema Coral Plaza Mall

Poliţaiul din Bellevilles sau Le Flic de Belleville după numele original își va face premiera în data de 19 octombrie, ora 16:15 Sala 2 a Cinemaului din Coral Plaza Mall. 

Timp de 2 ore vă invităm la un film ce îmbină comedia și acțiunea. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. 

Când un prieten din copilărie de-al lui Baaba este ucis, acesta se duce la Miami, unde face echipă cu un polițist local pentru a da de urma criminalilor.

Baaba este polițist în Belleville, vibrantul și multietnicul district parizian unde, în ciuda disperării iubitei sale, și-a petrecut toată viața. Ea a avut nenumărate încercări de a-l face să se multe împreună cu ea, departe de Belleville și… departe de mama sa. Într-o noapte, prietenul din copilărie al lui Baaba, Roland, este împușcat chiar în fața lui. Cu speranța de a-l găsi pe criminal, Baaba preia funcția lui Roland ca ofițer de legătură la Consulatul Francez din Miami.

Deși mama sa mai mereu mofturoasă a încercat să-l convingă să renunțe la idee, acesta se mută în Florida și se alătură echipei lui Ricardo, un polițist plin de viață, care este însărcinat să-i arate cum funcționează totul, iar duoul exploziv lansează o investigație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *