fbpx

Musicalul Frozen Regatul de Gheață vine la Tulcea

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine in premiera la Teatru “Jean Bart” , din Tulcea, pe data de 8 Decembrie 2018, de la ora 18.30.

Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Tulcea, cu o nouă față și o adevărată petrecere la palat.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf …

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie!

Voi când ați fost ultima oară copii? Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori.

În rolurile principale îi vom putea aplauda pe: Emil Mitrache( Americanu’ ), Constantin Zanfirescu (Zamzuu), Catalin Marin (Vandamme), Daniel Iudean, Sabrina Diacov,Adina Raducan, Ada Palade, Gabriela Marin, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Lavinia Stoica (Lavi), Theodor Costache, Teo Veleanu și trupa de dans ,,Dance – World“.

  • Regia: Bogdan Caragea
  • Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)
  • Scenariul: Zully Mustafa
  • Coregrafia: Alina Cimpoieru Scenografia: Ovidiu Pascal
  • Costume: Geanina Punkoști.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a teatrului si on line de pe Eventim.ro –  CUMPĂRĂ DE AICI

PREȚ BILET: CAT I: 60 LEI / CAT. II: 50 LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *