fbpx

Despre noi

Tulcea Events este un proiect al Asociației de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea, menit să completeze acțiunile noastre de promovare.

Acesta  a luat naștere din dorința de a informa cetățenii județul Tulcea, despre evenimentele care se vor petrece în județ. Pentru că am considerat necesar ca cetățenii să fie informați înainte ca evenimentul să se desfășoare, nu doar după ce s-a desfășurat, așa cum eram obișnuiți până acum.

Tulcea Events este un portal destinat promovării evenimentelor din județul Tulcea. Ne dorim să informăm cetățenii cât și turiștii despre orice eveniment de interes public ce are loc în zonă. Vrem să oferim tuturor celor care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut, o agendă cât mai diversificată și bogată în spectacole, concerte, festivaluri, workshop-uri, piese de teatru și alte activităţi socio-culturale.

Dacă organizezi sau ai aflat de un eveniment ce merită să fie promovat trimite-ne informații despre acesta pe contact@tulceaevents.ro sau completează formularul de mai jos.

Un proiect: