fbpx

Cupa Centenarului la fotbal

COMUNICAT

Primăria Comunei Luncavița și Primăria Comunei Văcăreni, vă invită vineri, 30 noiembrie 2018, la Sala de sport „Teohare COCA-COZMA”, cu începere de la ora 12:00, la Cupa CENTENARULUI, a doua ediție a galei fotbalistice dedicată Zilei Naționale, cu ocazia împlirii a 100 de ani de la Marea Unire a românilor.

Cupa CENTENARULUI va avea ca participanți la gala fotbalistică tineri din Ucraina, Regiunea Odessa, Raionul Reni, Satul Orlovka (Cartal) și din Republica Moldova, Raionul Cahul, Satul Colibași, localități cu populație românească.

Turneul va cuprinde patru echipe, două ale României, Partizanul 1 și 2, din Luncavița, Rachelu și Văcăreni, una din Ucraina, Cartal și una din R. Moldova, Prutul Colibași, alcătuite fiecare din maximum 12 tineri născuți în anii 2004 și 2005, cu posibilitatea participării și a elevilor din 2005 sau 2006, care vor juca pe terenul sălii de sport în sistemul 5 + 1. Reprizele vor fi de 15 minute cu pauză de 5’ între ele, fiind coordonate de arbitri și asistență medicală profesionistă. Cupa va începe la ora 12.00, când prin tragere la sorți se vor disputa semifinalele, urmate de finala mică și Marea Finală și se va încheia la ora 17.00 cu Gala de premiere.

Vom avea ca invitați reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Tulcea, care prin președintele Petre Badea va oferi premii participanților, ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea, grupurile Ghiocel de la Luncavița și Andantino, dar și alți iubitori ai sporturilor și ai istoriei naționale.

Mulțumim autorităților locale din Colibași și Orlovka, domnilor primari Ion Dolganiuc și Mihail Kuvanji!

Ștefan ILIE și Ștefan STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *