fbpx

Club Combat Budo Gym Tulcea vicecampioni la Romanian International Cup Sibiu 2018

Karatiști de toate vârstele din țară și străinătate au participat la Cupa Internațională “Full Contact Karate”, eveniment organizat de Federația Română de Karate Kyokushin și Club Sportiv Rokan Sibiu în Sala Transilvania.

Clubul Combat Budo Gym Tulcea  a participat în data de 29 septembrie 2018 la prima competiție de nivel european de full contact karatw, organizată de Clubul C.s. Rokan Sibiu sub conducerea lui Sensei Dan Tiuca. 

Combat Budo Gym Tulcea a fost reprezentată de 4 sportivi, respectiv Andrei Ismail, Florentin Tara-Lunga, Achefiev Teodor și Vana Azaria Monalisa.

În ciuda lipsei de experiență, clubul a câștigat un binemeritat loc de vice campion european prin sportiva Vana Azaria Monalisa.

”Suntem mândrii ca am participat la acest eveniment organizat sub egida Federației Române de Karate Kyokushin prin C.S. Rokan Sibiu sub conducerea lui Sensei Dan Tiuca. Acest eveniment deosebit la care clubul nostru înființat, doar de 4 ani, a fost umbrit de aflarea faptului că o persoană relativ titrată din karateului kyokushin românesc încearcă prin mijloace josnice să se pună în calea evoluției noastre. Această persoană pe nume Sensei Panuță Nicolaie face afirmații gratuite, denigratoare și defăimătoare la adresa clubului Combat Budo Gym sub conducerea lui Sensei Paul Iulian Feodorov. 
Concurenta ar trebui să fie un lucru pozitiv pentru evoluția karate-ului kyokushin și nu o amenințare!OSU!”, declară Sensei Paul Iulian Feodorov pe pagina sa de social media. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *