fbpx

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI LA O LUNĂ DE LA DESFĂȘURARE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, a organizat vineri 19 octombrie 2018, începând cu ora 10,00 în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Piaţa Independentei nr. 1 – „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI”.

Pentru această bursă au fost contactaţi peste 250 agenţi economici, din care au participat efectiv la bursa 52 angajatori, oferind peste 850 locuri de muncă vacante.

La data desfasurarii bursei au fost selectate in vederea încadrării un număr de 67 persoane, din care 2 absolvenți supuși marginalizării sociale.

La o luna de la desfășurarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți au fost ocupate 16 locuri de muncă, din care 10 locuri de muncă au fost ocupate de către persoanele cu studii liceale și postliceale și 6 locuri de muncă pentru persoanele din învățământul profesional și ucenicie. Principalele locuri de muncă ocupate au fost în următoarele ocupații: ambalator manual, lucrător comercial, șofer, electromecanic, muncitor necalificat, îngrijitor clădiri, lucrător bucătarie, conducător ambarcațiune, agent de turism, tâmplar, călcătoreasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *