fbpx

Blues din Argentina la Liman!

Sâmbătă 10 noiembrie bluesul din Argentina vine la restaurant La Liman. La ora 20:00 vă așteptăm la Cântări cu Dichis ediția a XI-a. 

Blues, soul, rhythm &blues, tango, jazz, rock and roll. 

Vanesa Harbeck, (vocal, chitara electrica si trompeta) licențiată în muzică, predare și compoziție la UCA – Universitatea Catolică din Argentina.

Un talent natural, cu o voce versatilă și puternică și se mișcă lesne în diferite stiluri muzicale. Tehnica sa rafinată și sunetul solid, fac o combinație perfectă pentru virtuozitatea și calitatea ei ca interpret.

Vanesa a împărțit scena cu Ciro Fogliatta, Amaya Neagră, Luis Robinson, Jaf, Hugo Mendez, Rubén Gaitán, Semilla Bucharelli pe scena argentiniană; la scena internationala a cântat Igor Prado, Decio Caetano, Big Gilson, David Tanganelli (Brasil), Omar Coleman, Sugar Blue, Dave Riley, Linsey Alexander si Vino Louden (SUA), Antonio Vergara (Ecuador), BJ Stolle Blues Boss Wayne (Canada), Marcos Coll Vargas Blues Band (Spania), Daryl Taylor, Rico MacClarrin (Chicago) Krissy Mattheus (Regatul Unit).

Pe lână țara natală, Argentina, a mai cântat la multe Festivaluri Internaționale de Jazz, Blues și Tango în Mexic, Ecuador, Germania, Polonia, Italia, Spania, Elveția, Slovacia, Ibiza, Paraguay, Columbia, Brazilia și Chile.

PREȚ BILET: 30 LEI

Rezervări și informații la: 0747 198 744

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *