fbpx

BCR Tulcea te invită la cea mai mare lecție de educație financiară din lume

BCR Tulcea te invită miercuri 31 octombrie, ora 10:00, la Teatrul Jean Bart la cea mai mare lecție de educație financiară. Împreună intrăm în Cartea Recordurilor. 

România este pe ultimul loc din Europa la educație financiară, iar la nivel mondial ocupăm locul 124 din 146, alături de Sudan și Honduras. Doar unul din cinci români are o înţelegere destul de bună a banilor săi, iar rata de educaţie financiară este de 21% în România, faţă de media de 52% din Uniunea Europeană şi față de 65% în ţările nordice.

Hai să schimbăm împreună statisticile! De Ziua Mondială a Economisirii, creștem nota României la educație financiară! Pe 31 octombrie, BCR, prin programul Școala de Bani, îți propune să intrăm în Cartea Recordurilor – Guinness World Records, cu cea mai mare lecție de educație financiară din lume. 

Timp de 40 minute, oameni din toate colțurile României vor participa la atelierele Scoala de Bani si vor învăța simultan cum să își planifice bugetele personale și cum să obțină mai mult de la banii lor.

Poți fi parte din această misiune istorică din orașul tău. Verifică lista, identifică cea mai apropiată sală de curs și înscrie-te aici: 
➟ bit.ly/Record-Educatie-Financiara

* * * 
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar accesul este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani. Participanții la eveniment vor primi diplomă de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *